Piscina

Campanar

Centro Acuático Requena

Divisió

Sords

image slider
Coneix la Federació
jqeury image slider
Piscina Coberta Campanar
responsive image slider
Escoles esportives
touch swipe image slider
Competicions
touch swipe image slider
Hospi Esport
touch swipe image slider
Aplicació Android
FESA
Consulta les activitats programades per a aquest mes.
+
+
+
+
+
Trofeo Olimpia
Coneix la Federació
Piscina Campanar
Piscina Coberta Campanar
Silla
Escoles esportives
Medalla
Competicions
Hospisport
Hospi Esport
Android
Aplicació Android
FESA
Segueix-nos a Twitter: @fesavalencia
Segueix-nos a
App
Mòbil
App
Android
banner slider
Coneix la Federació
jquery banner slider
Piscina Coberta Campanar
responsive banner slider
Escoles esportives
touch swipe banner slider
Competicions
touch swipe banner slider
Hospi Esport
touch swipe banner slider
Aplicació Android
FESA
Practica esport a les nostres escoles
Centres Aquàtics
de
de
FESA
NOTICIA DETALLADA
08-06-2017
LA UNIVERSITAT ACULL AQUEST CAP DE SETMANA EL XIII CAMPIONAT D’ESPAYA D’HOQUEI CADIRA DE RODES ELÈCTRlCA

Aqui-ponemos-descripcion-foto


          València, a 7 de juny de 2017. El Pavelló Universitari de la Universitat de València acollirà el cap de setmana vinent, els dies 10 i 11 de juny, el XIII Campionat d’Espanya d’Hoquei Cadira de Rodes Elèctrica. Aquest campionat està coorganitzat per la Universitat, el Llevant UD i la seua Fundació, amb la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, FESA València i la col·laboració de la Càtedra Divina Pastora.


          Aquest dimecres s’ha presentat el campionat en una roda de premsa celebrada al Centre Cultural La Nau de la Universitat, amb la participació de Miguel Ángel Torregrosa, responsable d’esport adaptat de la Universitat de València; Gabriel Melis, director tècnic de Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física; i Vicente Herrero, de la Fundació Levante. En la competició participarà l'únic equip valencià d'hoquei en cadira de rodes, el Llevant UD Masclets, dos equips catalans –Club HSRE Maguerit i ADB Barberá–, i el Club Patín Alcobendas de Madrid. Aquests seran els quatre equips que es disputen el màxim trofeu nacional, en un campionat que servirà com a homenatge al recentment mort jugador del conjunt ‘granota’, Edu Valverde. Els organitzadors han detallat els horaris de la competició d’entrada gratuïta durant tot el cap de setmana.


          HSRE Maguerit i ADB Barberá estrenen el campionat a les 10 hores de dissabte i després d’aquest partit Levante UD Masclets s’enfrontarà al CP Alcobendas, a les 11.45 hores. La sessió de vesprada enfrontarà a HSRE Maguerit i al Llevant Masclets (16 hores) i a les 17.45 hores serà el torn del ADB Barberá i del CP Alcobendas.


          Diumenge, 11 de juny, la competició arrancarà a les 9.30 hores amb l'equip madrileny que s'enfrontarà al HSRE Maguerit, i l’últim partit el protagonitzaran l’ADB Barberá i l’amfitrió, el Llevant Masclets (11.15 hores).


          Durant la roda de premsa, tots els organitzadors han destacat que és la segona vegada que es reuneixen per a realitzar aquesta competició que demostra el grau d’implicació amb l'esport adaptat promogut per les institucions implicades.


          En aquest sentit, Vicente Herrero, des del Llevant, ha puntualitzat: “Som l’únic equip club professional d’Espanya que aposta per l’esport adaptat i tenim diferents seccions tant en futbol, com també l'equip hoquei. Amb la particularitat que solament hi ha a la Comunitat Valenciana un únic equip d’hoquei adaptat, que és el del Llevant UD”.


          Per la seua banda, Miguel Ángel Torregrosa ha animat a la participació dels estudiants amb discapacitat de la Universitat en aquest i en altres esports adaptats, des de la institució, que segons ha recordat, aposta per l’activitat física i l’esport adaptat a través del conveni amb FESA i del conveni amb la Fundació Divina Pastora a través de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat.


          Finalment, Gabriel Melis ha recordat que en 2014 FESA, la Universitat de València i el Llevant UD van coorganitzar aquest mateix campionat el que demostra l'aposta de les tres entitats per facilitar la pràctica esportiva i la competició de manera inclusiva.Inicio Ver todas las noticiasInicio Inicio

www.fesa.es pagina principal

C/ MONESTIR DE POBLET, 30 y 32 BAJOS - 46015 VALENCIA - TELEFONO 963465726 - FAX 963483756