19/05/2021

BATXILLERAT PER A ESPORTISTES D’ELIT

by | maig 19, 2021 | AJUDES I SUBVENCIONS, AUTONÒMIC, DIVERSES MODALITATS, TOTES LES DIVISIONS

La Direcció general d’Esports de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport informa, que per al pròxim curs escolar 2021/2022 els esportistes d’elit d’aquesta federació, en funció dels seus resultats esportius, poden sol·licitar cursar un batxillerat amb un disseny específic per a esportistes d’elit.

 

És un model que porta en marxa més de deu anys en l’IES Conselleria de València i que s’ha implementat en quatre centres més de la Comunitat Valenciana. Aquest batxillerat integra diferents modalitats esportives obtenint fins ara molt bons resultats tant a nivell acadèmic com a esportiu, i s’imparteix per a les modalitats d’humanitats i ciències socials i científic-tecnologico tant en 1º com en 2º curs.

 

El principal objectiu d’aquests estudis és compatibilitzar de la forma més adequada la pràctica esportiva amb els estudis previs a l’accés a la universitat, per al que s’estableixen diferents mesures educatives.

 

Cadascun d’aquests centres té un funcionament específic tant per la seua situació com el tipus d’alumnat pel que poden variar els horaris i estructures dels mateixos. Donada aquesta conjuntura recomanem posar-se en contacte amb l’institut pel qual es desitge optar.

 

IES Penyagolosa – Castelló

 https://portal.edu.gva.es/iespenyagolosa/ensenyaments/esportistes-delit/

          – batxillerdesportistes@iespenyagolosa.es

 

 IES Conselleria València

https://portal.edu.gva.es/46022257/oferta-educativa/batxillerat-esportistes-delit/

          – bachiller.deportistas@iesconselleria.es

 

 IES Font Sant Lluis – València

http://www.iesfsl.org/index.php/2021/04/21/esportistes-delit/

          – mlucases@iesfuentesanluis.org

 

 IES 8 de març – Alacant

03013297@gva.és

 

IES Montserrat Roig Elx

http://www.iesmontserratroig.es/

          – bachdeportistasmonterratroi@gmail.com