22/09/2021

LA FINAL DEL X INDIVIDUAL DE RAPALL ADAPTAT ÉS JUGA AQUEST DIMECRES

by | set. 22, 2021 | AUTONÒMIC, D. FÍSICA, PILOTA VALENCIANA

La final absoluta enfrontarà a Julio d’Oliva i a Carlos d’Alaquàs, mentre que la final de consolació la competiran Pasqual de Xirivella i Toni de València

 

El trinquet de la Universitat Politècnica de València albergarà dimecres que veu 22 de setembre els finals del X Campionat Individual de Raspall adaptat 2021, aquestes partides també estan incloses dins dels actes del XXX Dia de la Pilota. Enguany han competit cinc jugadors els quals són Julio d’Oliva, Pasqual de Xirivella, Toni de València, Carlos d’Alaquàs i Paco de València. En la fase regular s’han disputat un total de 10 partides, repartides en 4 jornades de competició, en els quals tots els jugadors s’han enfrontat entre ells amb l’objectiu de classificar-es per a la final pel títol.

 

Després d’una intensa guerra, s’enfrontaran en la final absoluta Julio d’Oliva i Carlos d’Alaquàs, els quals competiran per alçar l’anhelat trofeu a partir dels 12 hores. En aquesta gran final el principal favorit per a guanyar el títol és Julio, ja que és el gran dominador del món del raspall adaptat, a més que aquesta categoria Individual li te una especial estima, ja que en els seues 9 edicions celebrades Julio ha aconseguit fer-s’amb el triomf en totes dobles eles i segur que aquesta edició buscarà aconseguir la victòria igual que en totes els anteriors. Per part seua, Carlos d’Alaquàs és un dels grans rivals de Julio, ja que ha aconseguit un total de 6 subcampionats d’aquesta disciplina.

 

La final de consolació pel tercer i quart lloc la disputaren Pasqual de Xirivella i Toni de València. Aquesta partida serà l’aperitiu de la gran final entre dos molt bons jugadors de la modalitat. D’una banda, Pascual ha sigut subcampió individual en dues ocasions, concretament l’any 2018 i en l’última edició del 2020. Mentre que, Toni de València ha aconseguit en dues ocasions la medalla de bronze, que curiosament van ser els mateixos anys del subcampionat del seu rival, és a dir, 2018 i 2020.

 

Programa de finals X Individual de Raspall adaptat, dimecres 22 de setembre, trinquet de la UPV:

          ·10.00 hores. Final 3er i 4rt lloc. PASQUAL DE XIRIVELLA – TONI DE VALÈNCIA.

          ·12.00 hores. Final absoluta. JULIO D’OLIVA – CARLOS D’ALAQUÀS