23/12/2021

1ª JORNADA LIGA AUTONÓMICA DE BOCCIA C.V.

by | des. 23, 2021 | AUTONÒMIC, BOCCIA, D. FÍSICA, PARÀLISI CEREBRAL

 Una temporada més i després d’una parada  obligatòria pel Covid´19, el dissabte passat 18 de desembre es va realitzar la 1a jornada de la Lliga Autonòmica de Boccia de la Comunitat Valenciana. En esta edició, les dades de participació més significatives van ser següents:

Han participat un total de 7 Clubs:

CD APCA (Alicante)

CD Empleo Aspe (Alicante)

CD Globo Elche (Alicante)

CD Diversity (Alicante)

CD Santa Lucía (Alcoy – Alicante)

CD Maset de Frater (Castellón)

CD Amics de la Boccia (Valencia)

S’han ajuntat un total de 41 esportistes i 14 àrbitres, disputant un total de 6 jornades durant el matí i la vesprada del dia de la competició.

La jornada de es va desenvolupar amb total normalitat, dins dels protocols establits, tant per FESA com la pròpia instal·lació en prevenció i seguretat de tots els participants. En la lliga s’espera una interessant competició en totes les categories de joc.

A més este mateix cap de setmana es va celebrar a IBI (Alacant) la primera trobada del Programa de Tecnificació de Boccia que FESA posa en marxa per a esta temporada.

L’objectiu d’este projecte és possibilitar un nivell més de treball en el procés de formació i entrenament en Boccia d’esportistes integrats en els Clubs de la Comunitat Valenciana.

El treball a realitzar contemplarà tots els aspectes de l’entrenament: Físic, Tècnic, Tàctic i Psicològic, així com la preparació de les competicions, estructurant i organitzant este treball en les distintes jornades proposades per a esta temporada.