19/04/2022

RESULTATS DEL CAMPIONAT D’ESPANYA D’ESQUI JUVENIL.

by | abr. 19, 2022 | D. VISUAL, ESQUÍ, NACIONAL

Gran èxit de l’equip juvenil en el Campionat d’Espanya d’Esquí.

 Gabriel Pugnaire junt amb el seu guia Luis Esteban, van aconseguir dos medalles de plata, la primera en la prova de gegant i la segona en la de l’Eslàlom. Gabriel ha destacat com el segon millor jove esquiador espanyol del campionat, i es presenta com un gran candidat a estar en la futura selecció espanyola d’esquí.

Les altres dos medalles aconseguides per l’equip de València les han conquistat les germanes Yuste. Andrea junt amb el seu guia Aida Román, va aconseguir un disputadísimo bronze en la prova del Gegant i l’endemà, la seua germana Carolina amb el guia Salva Estelles aconseguia una merecidisima plata en l’Eslàlom, merescuts premis per a les dos jóvens esportistes després d’una dura temporada salvant diversos contratemps.

Els altres dos esquiadors valencians en el Ctpo. d’Espanya Juvenil d’Esquí celebrat en Formigal del 4 al 5 d’abril de 2022, no van tindre sort.