03/05/2022

CIRCUIT 3X3DE BÀSQUET EN CADIRA DE RODES

by | maig 3, 2022 | AUTONÒMIC, BÀSQUET CR, D. FÍSICA

Disfruta del Bàsquet en Cadires de Rodes este Estiu.

L’Escola de BSR del CB L´Horta Godella organitza junta amb els Ajuntaments de Godella, Massanassa i les Fundacions d’Esport de Torrent i Sagunt el Circuit Valencià de 3×3 de BSR. Comptant amb la col·laboració de FESA.

Les dates seran, el 5 de juny a Massanassa, 19 de Juny en Torrent, 26 de Juny a Sagunt i el 3 de Julio a Godella. Prèviament, junt amb els Clubs de Bàsquet de les diferents localitats es realitzaran exhibicions per a acostar el BSR als jugadors i jugadores de Bàsquet, i així animar-los a participar en esta iniciativa totalment inclusiva.

Els 3×3 es realitzaran en espais públics de cada una de les localitats, per a donar-li una major difusió, ja que l’objectiu fonamental és difondre l’esport adaptat, concretament el nostre esport, acostar la diversitat funcional al públic en general i sensibilitzar, i animar a totes aquelles persones que el practiquen.

Per a contactar amb ells totes les persones interessades poden fer-ho a través del telèfon 622446242 (Víctor) , o través del mail cbgodella@gmail.com