23/06/2022

ESDEVENIMENTS DEL CAP DE SETMANA 25 I 26 DE JUNY

by | juny 23, 2022 | ATLETISME, BOCCIA, PÀDEL CR, TOTES LES DIVISIONS

 Esportistes de la Federació participaran en diferents competicions al llarg del cap de setmana.
– Del 24 al 27 de juny, Luis Peinado i Cristopher Triviño, participaran en el Campionat Absolut de Pàdel a Cadira de Rodes que se celebrarà a Jerez de la Frontera.

–  El 25 i 26 de juny, Igor Delgado, Alberto Sendín, Martín Serena i Rubén Marín, Ana Moya, Nuria Pascual, Beatriz Silvestre, Vicente Juan i Anderson Naranjo competiran a Gijón en el Campionat d’Espanya per Clubs d’Atletisme.

– Finalment els esportistes del Club Amics de la Boccia, Club Ocupació Aspe, Boccia Diversity i Club Maset de Frater, participaran en el Campionat d’Espanya de Boccia per Clubs a Madrid els dies 25 i 26 de juny