06/09/2022

1ER TROFEU CIUTAT DE VALÈNCIA A-BALL 2022

by | set. 6, 2022 | D. FÍSICA, FUTBOL CR

Els dies 10 i 11 de setembre, se celebrarà en l’Estació ADIF València Nord, el 1r Trofeu Ciutat de València de A-BALL o futbol en cadira de Rodes.

El trofeu reunirà per primera vegada els sis equips de A-ball d’Espanya: l’Associació de futbolistes del València CF, l’equip de la UPV, Vilasport (Vila-real), CD Educa, Pau i Gol (Santander), Equip Fundació Atlètic de Madrid, Equip Llegendes d’Espanya (Madrid). La competició arrancarà el dissabte a les 11.00 h del matí i s’estendrà fins a la les 19.00 h de la vesprada i el diumenge els partits continuaran de 10:00h a 13.00 h.

De manera paral·lela al torneig també es realitzaran diferents activitats i clínics per a futurs àrbitres i entrenadors, i jocs per a xiquets. Tots els visitants podran, a més, provar el futbol més nou i inclusiu.
Us convidem que acudiu a conéixer aquest nou esport

#FutbolAdaptat #ABall #ValènciaInclusiva #SúperEsportistes