19/09/2022

MARATÓ I MITJA MARATÓ DE VALÈNCIA 2022

by | set. 19, 2022 | ATLETISME, TOTES LES DIVISIONS

La Fundació «la Caixa», a través de CaixaBank, tornarà a impulsar al costat de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana  les categories per a persones amb discapacitat de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich i la Marató València Trinidad Alfonso, que aquest 2022 comptaran amb prop de 80 atletes amb discapacitat.

Hi ha inscrits 31 corredors amb discapacitat per a la Mitja Marató València el pròxim 23 d’octubre, distribuïts en les quatre categories oficials: 11 amb diversitat funcional, tres intel·lectual, 18 sensorial i una persona en cadira de rodes. Al costat d’ells correran a més set guies convidats per l’Organització per a aquesta labor.

Per part seua, el 4 de desembre, en la Marató València prendran l’eixida 45 corredors i 21 guies, dels primers, 15 pertanyen a la categoria de discapacitat funcional, tres intel·lectual, 22 sensorial i quatre de cadira de rodes. A més, participarà una persona amb ELA.

Tots ells optaran a aconseguir el trofeu especial que la Fundació «la Caixa» entregarà als guanyadors de cada categoria en cadascuna de les proves, en un acte que tindrà lloc al desembre en les instal·lacions de CaixaBank.