Aquest pròxim cap de setmana, 22 i 23 d’abril, se celebren diverses competicions on tindrem representació valenciana.

 

El dissabte se celebrarà la jornada de LLIGA NACIONAL DE FUTBOL SALA FEMENÍ a Vila-real amb la participació del C.D.S. CASTELLÓ ASORCAS i el C.D.S. VILA-REAL. A més es jugarà l’última JORNADA DE LLIGA AUTONÒMICA DE BOCCIA a Enguera (València) on a més s’entregaran els trofeus de la lliga.

 

 

El dissabte en horari de vesprada i diumenge al matí se celebrarà en la piscina Gaetà Huguet de Castelló, el OPEN DE NATACIÓ ADAPTADA – JOCS ESPORTIUS C.V. 2023, amb àmplia participació Valenciana. També se celebrarà durant el cap de setmana la I JORNADA DE LLIGA NACIONAL D´HOQUEI C.R.E que se celebrarà a València i comptarà amb la representació del LLEVANT U.D. MASCLETS. A més se celebrarà el TORNEIG NACIONAL DE FUTBOL SALA DE VETERANS en Coslada (Madrid) i la LLIGA NACIONAL DE PETANCA que es jugarà en Rubí (Barcelona) i per a acabar es jugarà la JORNADA FINAL DE LLIGA NACIONAL i PROMESES DE FUTBOL 7 a Navalmoral de la Mata (Càceres) on comptarem amb la participació del HÉRCULES PARALÍMPIC, el LLEVANT U.D i el LLEVANT U.D. B.

 

Des d’ací desitjar la millor de les sorts als participants en aquestes competicions.