23/06/2023

L’AJUNTAMENT DESTINARÀ FINS A 1,4 MILIONS D’EUROS A PROJECTES ESPORTIUS A LA CIUTAT DE VALÈNCIA

by | juny 23, 2023 | AJUDES I SUBVENCIONS, TOTES LES DIVISIONS

L’Ajuntament de València subvencionarà amb una quantia de fins a 1.400.000 euros els projectes esportius de les entitats sense ànim de lucre de la ciutat durant la temporada 2022-23. El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica este dimecres la convocatòria de les ajudes on s’indica el termini per a la presentació de les sol·licituds des d’este dijous, 22 de juny, fins al 21 de juliol. Estes ajudes estan orientades a fomentar l’esport base en la ciutat i enguany destaca l’esport per a persones amb discapacitat com a un nou àmbit subvencionable i l’avançament del 75 % de la quantia als sol·licitants.

Dins d’este nou àmbit subvencionable, es valoraran els projectes dirigits a la promoció de la pràctica esportiva de persones amb discapacitat (física, psíquica i/o sensorials), així com projectes esportius utilitzats com a eina per a la seua integració social.

S’inclouen també les entitats que utilitzen l’esport inclusiu com una activitat lúdica i d’integració, fora de les esferes de l’esport federat i les que tinguen com a fi social la promoció d’una modalitat esportiva normalitzada, i que disposen d’una secció o projecte esportiu dirigit a persones amb discapacitat. Les entitats i associacions d’esportives podran presentar un màxim de 3 projectes.

Per a més informació consulteu la pàgina web: ACÍ