31/08/2023

SUBVENCIONS MATERIAL IMMOBILITZAT-NEXT GENERATION

by | ag. 31, 2023 | AJUDES I SUBVENCIONS, DIVERSES MODALITATS, TOTES LES DIVISIONS

Segons la RESOLUCIÓ de 12 de juny de 2023, del director general d’Esport, per la qual es resol la convocatòria de subvencions destinades a l’adquisició de material immobilitzat per a la promoció de l’esport adaptat, per a l’execució del Pla de recuperació, transformació i resiliència, dins del component 26 al territori de la Comunitat Valenciana, finançat per la Unió Europea -Next Generation EU,

La Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana rebrà una subvenció de 10.000 euros per a l’adquisició de 4 canalons de boccia, 4 cadires de rodes, 1 perímetre camp de  hoquei adaptat.

Aquest material resulta fonamental i clau per a desenvolupar programes en centres educatius i sanitaris en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, com ara el programa Hospi Esport. El programa Esport  a l’Escola i les Escoles d’Inici a l’Esport Adaptat també aprofitaran aquest material de bon grau.