06/10/2023

JORNADA 21 D´OCTUBRE “AFRONTAR ELS REPTES DE LA CARRERA DUAL, FORMACIÓ, OCUPACIÓ I SALUT EMOCIONAL PER A ESPORTISTES D’ELIT”

by | oct. 6, 2023 | COMPETICIÓ, DIVERSES MODALITATS, FORMACIÓ, TOTES LES DIVISIONS

Des del Programa d’Atenció a l’Esportista d’Elit de la Comunitat Valenciana (PROADCV) s’organitza la Jornada “Afrontar els reptes de la carrera dual, formació, ocupació i salut emocional per a esportistes d’elit” que se celebrarà el 21 d’octubre, de 9:00h a 14:00h, en el Complex Esportiva Petxina de València.

 

Una trobada amb taules redones, ponències i testimoniatges que comptaran amb la presència d’esportistes de diferents disciplines, professionals de la salut mental i organismes com la Fundació Esportiva Municipal o la Fundació Trinidad Alfonso.

 

Per a poder acudir, únicament és necessari inscriure’s a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqlSESeRqy6rmIQlsSXD7YpeeZ_nWLBw8YJElQOJ58abBf4A/viewform?pli=1