08/11/2023

NOU: CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT EN ANIMACIÓ FISICOESPORTIVA I RECREATIVA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

by | nov. 8, 2023 | DIVERSES MODALITATS, FORMACIÓ, NACIONAL, TOTES LES DIVISIONS

La Càtedra Fundació Sanitas d’Estudis sobre Esport Inclusiu està coordinant la realització de la formació oficial, en forma de certificat de professionalitat “Animació Fisicoesportiva i Recreativa per a persones amb Discapacitat” que equival a un Grau Superior o Batxillerat.

Són en total 740 hores i es desenvoluparà entre els mesos de gener i juliol de 2024, en horari de dilluns a divendres de 15:00h a 20:00h.

Per a inscriure’s en esta formació és necessari tindre la demanda d’ocupació activa en una oficina de la Comunitat de Madrid (DARDE) i tindre el títol de batxillerat o equivalent (si no es disposa del títol de batxillerat es farà una prova de competències de llengua i matemàtiques).

Dimecres que ve 8 de novembre a les 10:00h a l’aula 201 de l’INEF-UPM (c/ Martín Fierro, 7. 28040. Madrid) serà la primera reunió informativa, on esperem que acudisquen moltes persones interessades per a poder arribar a un mínim de 15 participants.

Punxa açí per a més informació