01/12/2023

TROFEU INTERNACIONAL CASTALIA CASTELLÓ I TECNIFICACIÓ DE JOVES DE NATACIÓ

by | des. 1, 2023 | AUTONÒMIC, COMPETICIÓ, INTERNACIONAL, NATACIÓ, TECNIFICACIÓ, TOTES LES DIVISIONS

El passat cap de setmana hem tingut dos esdeveniments en els quals han participat els esportistes del grup de tecnificació de natació, d’una banda, els majors han participat en Trofeu Internacional Castalia Castelló, un dels trofeus de caràcter inclusiu més importants i en el qual els nostres nadadors han començat a preparar el seu camí als JJPP de París 2024. S’han obtingut bons resultats, destacant el segon lloc en la general de la nadadora Elena Roma.

D’altra banda el dia 25 al matí es va realitzar, en la piscina Monte Tossal d’Alacant, la concentració de joves. Els tècnics han aprofitat per a treballar diferents aspectes tècnics de cara a la preparació del Campionat AXA de promeses paralímpiques. A la vesprada els nadadors van participar en el Xlll trobada de natació adaptada del Aquarium Alacant.