11/12/2023

I ESDEVENIMENT UNI2. ESPORT I DISCAPACITAT

by | des. 11, 2023 | AUTONÒMIC, BÀSQUET CR, COMPETICIÓ, D. FÍSICA, PROMOCIÓ ESPORTIVA

La Junta Central Fallera vol reforçar el seu compromís amb la discapacitat, conscient del potencial que té el món faller i el vol focalitzar a donar visibilitat a l’esport adaptat. Amb este pretext naix l’I Esdeveniment Uni2. De la mà de la Fundació Esportiva Municipal i el CB Petraher han organitzat una jornada de portes obertes el pròxim 17 de desembre en el Poliesportiu de Natzaret.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de diverses entitats i clubs d’esport adaptat que ajudaran a totes les persones assistents, tant xicotets com majors, a conéixer la realitat de la discapacitat i la pràctica esportiva.

Tancarà el matí la disputa del partit de la 2a divisió nacional de bàsquet en cadira de rodes que enfrontarà al CB Miarco Petraher, que compleix la seua 5a temporada en Lliga Nacional, i a l’històric CEM d’Hospitalet.