13/12/2023

RECONEIXEMENTS A LA INCLUSIÓ EN LA COMUNITAT VALENCIANA

by | des. 13, 2023 | AUTONÒMIC, PROMOCIÓ ESPORTIVA, TOTES LES DIVISIONS

Dilluns passat 4 de desembre es va celebrar l’acte de “Reconeixements a la Inclusió en la Comunitat Valenciana”, que reten homenatge al compromís indestructible de famílies, empreses, persones amb discapacitat, Centres Especials d’Ocupació i institucions en la promoció diària de la inclusió de persones amb discapacitat.

La jornada va ser testimoni d’un moment transcendental: la presentació del Hub de Diversitat Digital, una iniciativa dissenyada per a erradicar la bretxa digital en persones amb discapacitat, utilitzant l’ocupació en el sector TIC com a catalitzador per a una inclusió laboral significativa.

L’esdeveniment també va ser un moment per a reconéixer a aquells que han sigut arquitectes del canvi. Entre altres premis atorgats a diverses persones, famílies, empreses i institucions, la FESA va ser reconeguda com una de les entitats socialment responsables.

Per a més informació punxa ací.