17/01/2024

EL MIG I LA MARATÓ VALÈNCIA, JUNTAMENT AMB LA FUNDACIÓ “LA CAIXA”, ENTREGUEN ELS TROFEUS A LES CATEGORIES DE PERSONES AMB DISCAPACITAT

by | gen. 17, 2024 | ATLETISME, COMPETICIÓ, PROMOCIÓ ESPORTIVA, TOTES LES DIVISIONS

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich i la Marató València Trinidad Alfonso han entregat, juntament amb la Fundació “la Caixa”, CaixaBank i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), els trofeus als guanyadors de les quatre categories de persones amb discapacitat amb les quals compten les proves i en les quals van participar més de 95 atletes populars.

Un total de 37 esportistes d’estes categories van prendre l’eixida el passat 22 d’octubre en el 21K, en concret, 12 d’ells amb diversitat funcional, dos intel·lectual, 22 sensorial i una persona en cadira de rodes. A més, també van participar 12 guies convidats per l’organització per a esta labor.

Per la seua part, en la marató, que va tindre lloc el 3 de desembre, van participar 60 corredors i 19 guies, dels primers, 19 pertanyen a la categoria de discapacitat funcional, 39 sensorial, un de cadira de rodes i un en bicicleta de mà.

Per a més informació punxa açí.