26/01/2024

COMENÇAMENT DE LA LLIGA NACIONAL DE FUTBOL 7 PC I CAMPIONAT D’ESPANYA DE FUTBOL SALA FEMENÍ

by | gen. 26, 2024 | COMPETICIÓ, D. AUDITIVA, FUTBOL 7, FUTBOL SALA, NACIONAL, PARÀLISI CEREBRAL

Este cap de setmana la Lliga Nacional de Futbol 7 PC. Set equips, un menys que el curs passat, lluitaran per conquistar el títol. Este dissabte 27 de gener, a partir de les 15.00 hores, el Camp Municipal del Xop, en Galapagar (Madrid), serà l’escenari que acollirà la primera jornada de la fase regular. L’Hèrcules Paralímpic, que va quedar tercer classificat l’any passat, serà el nostre representant en esta lliga.

D’altra banda, el dissabte 27 de gener en el Palau Multiusos de Guadalajara, se celebrarà el Campionat d’Espanya de Futbol Sala femení per a Sords i que comptarà amb la participació del CDS Vila-real i del CD Asorcas-Castelló.

Molta sort a tots.