14/02/2024

9é TROFEU INTERNACIONAL DE NATACIÓ ADAPTADA DE BARCELONA

by | febr. 14, 2024 | COMPETICIÓ, INTERNACIONAL, NATACIÓ, TECNIFICACIÓ, TOTES LES DIVISIONS

Este passat cap de semana, el C.N.Barcelona va celebrar el seu 9é Trofeu Internacional de Natació Adaptada 2024, i fins allí es va desplaçar l’equip FESA, format pels nadadors Leyre Ortí, Vicente Gil, David Levecq, Jose A. Marí, Sergio Martos i Jorge Palau, al costat de l’entrenadora Laura Benavent, per a participar en ell. Hem tingut una bona actuació general, destacant el Rècord d’Espanya dels 100 m lliures, aconseguit per Leyre Ortí amb una marca d’ 1:17.33 i les dos mínimes per al Campionat d’Europa, en els 50 papallona i en els 200 estils, aconseguides per Jorge Palau. A més va participar el nadador de FESA Enrique Alhambra, convocat per la FEDC, que també va tindre una bona actuació.

A nivell de clubs va participar el CE Aquarium Alacant amb una representació formada pels nadadors Delia Fontcuberta, José Antonio, Juan Francisco, María Candela, Marta Expósito, Miguel Ángel, Natalia i Sonia, amb el tècnic Alejandro Cantos. L’equip va realitzar un bon campionat classificant-se per a diverses finals i obtenint 3 medalles, les dos de María Candela (plata en 50 lliures i bronze en 200 lliures) i una de Delia Fontcuberta (or en 150 estils).

Enhorabona a tots els participants.