Este pròxim cap de setmana se celebraran diverses competicions, en les quals comptarem amb participació d’esportistes valencians.

Per a començar, a Cheste, es disputarà el Gran Premi Internacional Comunitat Valenciana de Fossat Olímpic organitzat per la FEDFF i la Real Federació Espanyola de Tir Olímpic (RFEDETO), al mateix temps a Paterna (València) se celebrarà el Campionat d’Espanya de Bowling individual per a sords.

Al llarg del cap de setmana se celebrarà en la localitat de les Fregues (Madrid) la 2a Jornada de la Lliga Nacional de Boccia BC4 2024, a més també a Madrid, s’estarà celebrant des del passat 21 de febrer la tecnificació de Judo de la FEDC i la Jornada d’Accés a la lliga de 2a Divisió Masculina de Goalball.

D’altra banda fins a Alcalá de Guadaíra (Sevilla) es desplaçaran l’UPV Llops QR per a participar en la 6a Jornada de la Lliga de Rugbi en cadira de Rodes. Mentrestant diversos dels nostres nadadors viatjaran a Palma per a competir en la 2a Jornada lliga Axa – V Open Nacional illes Balears amb l’objectiu de continuar ultimant la seua preparació amb la mirada posada en Paris.

Molta sort a tots els nostres esportistes.