08/03/2024

GRAN PROTAGONISME DELS ESPORTISTES JOVES ESTE CAP DE SETMANA

by | març 8, 2024 | ATLETISME, COMPETICIÓ, NATACIÓ, SLALOM, TOTES LES DIVISIONS

Els esportistes joves tenen un gran protagonisme este cap de setmana.
Gandia acull el Campionat d’España Liberty de Joves Promeses d’Atletisme, competició en la qual participaran 5 esportistes de l’equips FESA i 17 atletes del grup de cecs i deficients visuals. Esperem que siga un gran cap de setmana per a tots ells.
El grup de nadadors joves compost per dos esportistes del Club Aquarium Alacant i 1 esportista del club Aquatic Campanar, s’ha desplaçat a Cadis per a participar en el VII Campionat d’espanya de natació inclusiva per seleccions autonòmiques – categoría edat escolar CSD

Per a finalitzar les activitats del cap de setmana, el dissabte 9 de març se celebra a Elx la 3a Presa de temps d’Eslàlom.