18/04/2024

ELS EQUIPS VALENCIANS ARRIBEN A FINAL DE TEMPORADA AMB OPCIONS DE TOT EN LES LLIGUES NACIONALS!

by | abr. 18, 2024 | BÀSQUET CR, COMPETICIÓ, D. FÍSICA, FUTBOL 7, NACIONAL, PARÀLISI CEREBRAL

Les lligues nacionals arriben al final de temporada i els equips valencians UPV IN ADIV de Bàsquet SR i l’Hèrcules Paralímpic arriben en un gran estat de forma.
Tots dos van disputar partits este passat cap de setmana amb molt bones sensacions.

L’UPV IN ADIV disputava la volta dels Play Off d’ascens a 1r divisió Nacional de BSR davant un gran equip com el Club Esport adaptat Badia de Cadis. L’equip Andalús arribava amb avantatge de 3 punts del partit d’Anada, però una vesprada màgica en el Pavelló de la UPV amb un gran ambient de Bàsquet, va permetre a l’UPV IN ADIV guanyar el partit per 44-40, aconseguint així un ajustat passe que li permet continuar somiant amb l’ascens a 1r Divisió en la FINAL FOUR que se celebrarà a Leganés els dies 27 i 28 d’abril.

D’altra banda L’HERCULES PARALÍMPIC aconseguixen classificar-se, per tercer any consecutiu, per als playoffs al títol lliga nacional de Fútbol 7, organitzada per la FEDPC.
Iniciaven la jornada del dissabte contra Màlaga on el resultat es va decantar per als malaguenys, relegant a la quarta posició a l’Hèrcules.
En la jornada del diumenge l’Hèrcules s’enfrontava a l’actual campió de la passada lliga l’Eibar, on va ser un gran partit  amb dos equips molt parells i amb una aposta per tindre la pilota dels dos equips en esta ocasió l’Hèrcules aconseguisc véncer a l’Eibar per 2-1, per la qual cosa amb eixe resultat van tancar amb un tercer lloc en la lliga regular 
Ara queda el millor el pròxim 18 i 19 de maig en Carabanchel- Madrid, on l’equip Alacantí s’enfrontarà de nou a Màlaga en la primera semifinal del dissabte, on intentaran barallar per un lloc en la final.

Molta sort als dos equips en  este apassionant final de lliga!!