12/06/2024

ÈXIT DELS MÉS JOVES EN EL OPEN D’ATLETISME ADAPTAT CV I LA COPA AUTONÒMICA DE BOCCIA – 42 JECV

by | juny 12, 2024 | ATLETISME, AUTONÒMIC, BOCCIA, COMPETICIÓ, TOTES LES DIVISIONS

El passat cap de setmana gaudirem amb emoció l’Open d’Atletisme C.V.-42 Jocs Esportius  C.V. en el qual es van juntar els atletes mes joves dels nostres clubs i escoles, amb esportistes d’elit i categoria Open! Els mes xicotets van poder gaudir de com el llançador Héctor Cabrera  aconseguia la mínima B per a acudir als Jocs paralímpics ! o Judith Tortosa aconseguia la millor marca Mundial de l’any en els 200ml de la seua categoria
Va ser una vesprada espectacular!
Des de FESA agrair la tasca de tots els voluntaris de la FDM  i col·laboradors

Alhora es cel·lebrava a Tavernes de la Valldigna la Copa Autonòmica de Boccia. C.V.- Jocs Esportius C.V. en la qual els esportistes mes joves de les nostres escoles van competir al costat dels millors classificats de la Lliga Autonòmica.

Moltes gràcies a tots els participants! I ens veiem de nou l’any que ve!