28/06/2024

FI DE CURS PER ALS PROGRAMES ESPORT A L’ESCOLA I + ESPORT A L’ESCOLA

by | juny 28, 2024 | ESPORT A L'ESCOLA

Arriba el final de curs per als programes Esport a l’Escola i +Esport a l’Escola.
Com cada curs escolar, en FESA hem compartit l’esport adaptat amb l’alumnat de 3r a 6é de primària i 1r i 2n de l’ESO d’un total de 15 centres educatius repartits per diferents localitats de les 3 províncies com València, Benifaió, Aldaia, Onda, Tavernes de la Valldigna, Elda, Benidorm o Benicàsim,
S’han impartit més de 500 hores lectives en les quals l’alumnat ha pogut conéixer esports com el Golbol, Boccia, Bàsquet CR, Voleibol Assegut, Futbol 5 per a persones cegues, esports per a sords i fins i tot han rebut la visita d’esportistes d’elit que els han comptat les seues experiències.
El programa es reprendrà de nou el mes d’octubre amb més centres educatius!