09/07/2024

CAMPIONAT D’ESPANYA BSR SUB22

by | jul. 9, 2024 | BÀSQUET CR, COMPETICIÓ, D. FÍSICA

Els dies 13 i 14 de juliol se celebrarà a Martorell (Barcelona), el Campionat d’Espanya de Bàsquet en Cadira de Rodes Sub22.
L’equip FESA- COMUNITAT VALENCIANA viatja amb l’objectiu de competir y donar el millor en cada partir.
L’equip estarà format per:

Lucia Ramo Alameda (C.B. Petraher), Adrián Aagudo Montil (C.B. Petraher), Sergio Puigcerver Torrijos (C.B. Petraher), Dayron José Samame Rodríguez (Cocemfe Castellón),  Nassim El Abbas Yala (Cocemfe Castellón), Gabriel Ferreira (Cocemfe Castellón), Samuel Caballero Andjujar (C.B. Silla de Ruedas Elche), Alex Larrosa garcía (Zaragoza) i Antón Tenreiro (Basketmi Ferrol).

I el cos Tècnic estarà format per:

José Antonio Galocha Mateo (Cocemfe Castellón), José Ferri (C.B. Petraher), Miguel Ángel Mir Parra (C.B. Petraher), Aitor Orozco Cuñat (C.B. Petraher), Francisco Lope Moliner (Cocemfe Castellón) i David Saéz (C.B. Silla de Ruedas Elche)

Molta sort equip!!