esport a l’escola

Esport a l’Escola és un programa de caràcter educatiu/formatiu en el qual es presenten unitats didàctiques d’esports adaptats en centres educatius promotors de l’activitat física i l’esport (CEPAFE) a la Comunitat Valenciana.

Està impulsat per la Generalitat Valenciana, FESA i la Fundació Trinitat Alfonso amb la finalitat de donar a conèixer l’esport adaptat als més xicotets.

En les sessions plantejades, l’alumnat adquirix coneixements teòric-pràctics relacionats amb la discapacitat i els diferents esports adaptats. Practiquen a través d’activitats de familiarització, esports com la Boccia, el Goalball, el Futbol 5 per a cecs, el Bàsquet CR, activitats per a persones sordes o l’Atletisme adaptat. També reben la visita d’un esportista d’elite.

L’activitat va dirigida a l’alumnat del 2º i 3er cicle de primària i 1º i 2º de l’ESO.

Si eres centre CEPAFE i estàs interessat a participar en el programa, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic administracion2@fesa.es.

Per a aquells centres que no són CEPAFE i volen realitzar alguna activitat relacionada amb l’esport adaptat, també duem a terme jornades de promoció, en les quals realitzem activitats durant un matí en el centre que ho sol·licite.