14/10/2021

DIA DE L’ESPORT – FUNDACIÓN TRINIDAD ALFONSO

by | oct. 14, 2021 | PROMOCIÓ ESPORTIVA

La Fundació Trinidad Alfonso organitza des de fa diversos anys una acció amb els centres educatius de la Comunitat Valenciana denominada el Dia de l’Esport per mitjà de la qual se’ls proposa que organitzen una activitat involucrant tot el seu alumnat amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, el pròxim 6 d’abril.

En les últimes edicions han aconseguit la xifra de 650 centres participants, però continuen amb l’aspiració d’arribar als màxims possibles. El període d’inscripció estarà obert des del 4 d’octubre i fins al 31 de gener de 2022. A més, enguany proposaran treballar una temàtica molt bonica i important per al col·lectiu com és l’esport adaptat.

Tota la informació en la web:

https://fundaciontrinidadalfonso.org/proyecto/valores-deporte/dia-de-esport/