29/10/2021

II VOLTA A PEU I MARXA A PEU PER LA DISCAPACITAT CIUTAT DE VALÈNCIA

by | oct. 29, 2021 | ATLETISME, AUTONÒMIC, TOTES LES DIVISIONS

 Us convidem a participar en la II Volta a Peu i Marxa a Peu per la Discapacitat Ciutat de València que tindrà lloc el proper diumenge 7 de novembre, a les 09,00 hores, en l’avinguda de Levante UD, cantonada amb el carrer Casas Ibáñez.

          L’objectiu d’aquest esdeveniment és promoure la pràctica esportiva entre totes les persones i trencar les barreres que han de superar les persones amb discapacitat.

          La prova, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb l’Oficina Municipal d’Atenció a la Diversitat Funcional (OMAD), inclourà una prova competitiva, una no competitiva i curses per a menors de 14 anys, per la qual cosa està dirigida a qualsevol persona, amb independència de la seua edat o condició física. La prova tindrà un recorregut de 4’5 quilòmetres, una distància assequible per a la major part de la població.

          Podeu inscriure-vos en:

          https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/ii-volta-a-peu-per-la-discapacitat-ciutat-de-valencia-73178